Informació

Benvolguts amics,

Un grup de professors de primer d’ESO ens vam proposat contribuir a la millora de l’aprenentatge dels nostres alumnes a través d’un projecte transversal que gira a l’entorn dels nois i noies que cursen primer . Es tractava de realitzar d’activitats al voltant del coneixement de nosaltres mateixos, els nostres companys, les nostres famílies i les coses que estimem. És la nostra aportació al Pla de millora que està duent a terme el centre IES Arraona. El projecte serà dut a terme durant el curs 2007-2008 en les àrees de llengua catalana i castellana, ciències socials, música, tecnologia i ciències naturals.

El “canal de televisió” on line Arraona TV és un dels fruits d’aquest projecte. L’hem posat a la web per a poder-lo compartir amb tothom i, molt especialment, amb les famílies, a les quals agrairíem que col•laboressin amb nosaltres en la mesura de les seves possibilitats.

Els responsables principals són els alumnes de 1r d’ESO: ells fan els guions, la filmació, la realització i l’edició dels programes de televisió. Tot sota el guiatge de Boris Mir, professor de música i responsable web i de Mercè Cárceles, professora de tecnologia.

Comença la nostra petita aventura!

De mica en mica anirem tirant endavant el projecte
i anirem posant en aquesta pàgina web
reportatges, entrevistes, documentals, informatius… que anem realitzant!

Sigueu tots molt benvinguts!

Danish, Luis, Jordi, Alba, Nadia, Eric, Alejandro, Cristina, Alejandro, Carmen, Ana Belén, Sarai, Judit, Kevin, José, Pablo, Jeanette, Alba, Antonio, Cristian, Antonio, Rubí, Oriol, Gaby, Míriam, José, Carolina, Mengnan, , Maite, Tamara, Lorena, Laura, Alejandro, Maico, Anass, Andrea, Luís, Boris, Migolai, Alba, Estefanía, Yannine, Lucas, Victor, Javier, Mario, Cristina, Erika, Carolina, Pedro, Kevin, Maria, Soraya, Dixón, Kalo, Maria Mercedes, Farah, Jéssica, Loubna, Karima, Jonay, Ibrahim, Robert, Nerea, Jessica, Luis, Douae, Carlos, Susana, Daniel, Omar, Wuilly, Ratan, Tamara, Rudy, Olaya, Guillermo, Jordi, Madalina, Ana Maria, Sergio i YinYin.

Get the Flash Player to see this player.

IES Arraona

Febrer, 2008One Response to “Informació”

  1. Arraona TV » Archive » Eines del taller
    05/20/2008

    [...] Informació [...]

Comments are closed for this entry.